17 Φεβρουαρίου 2014

Απολογισμός Χειμερινού πρωταθλήματος κατηγοριών Βορείου Ελλάδος Καβάλα 15-16/2/2014

Το Σαββατοκύριακο 15-16 πραγματοποιήθηκε στην Καβάλας στο στολίδι της πόλης, το κλειστό κολυμβητήριο, το Χειμερινού πρωταθλήματος κατηγοριών Βορείου Ελλάδος.
Συμμετείχαν συνολικά 53 κολυμβητικά σωματεία (μεταξύ αυτών και τα τοπικά ναυταθλητικά σωματεία) με 547 αθλητές και αθλήτριες.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία.
Σε αυτό συνέβαλαν και ευχαριστούμε θερμά ο Δήμος Καβάλας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Κωστής Σιμιτσής και ο διευθυντής ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του.
καλύφθηκε για πρώτη φορά ο αγώνας μέσω δυο web κάμερες και σε αυτό συνέβαλε ο Γ. Γραμματέας της περιφέρειας. 
Στο τέλος της μετάδοσης το κοντερ που μετρούσε τους επισκέπτες ήταν 2956 και σταθερά μας παρακολουθούσαν πάνω από 100 φίλοι του αθλήματος.
Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστίσουμε τους ξενοδόχους της πόλης μας οι οποίοι έκαναν πολύ καλές τιμές για τους αθλητές μας.
Τα ΜΜΕ τα οποία προβάλαν το συγκεκριμένο γεγονός και ιδιέτερα τον τηλεοπτικό σταθμό CENTER 
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον κ. Δημήτρη Μιχαηλίδη μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ο οποίος έφερε τους αγώνες αυτούς στην πόλη και ευχόμαστε να το ξανακάνει.

Θα ήταν παράληψη να μήν αναφέρουμε ότι παράλληλα με το πρωτάθλημα διεξήχθει και η πρώτη φάση του σχολικού πρωταθλήματος.


 

από kavala Press